GABA & L-Theanin Liposomal Pump 1.7 oz

GABA eller Gammaaminosmörsyra, är hjärnans främsta inhibatoriska (hämmande) signalsubstansen och tillräckligt höga nivåer av denna främjar mentalt fokus och avslappning. GABA produceras naturligt i hjärnan och receptorer för signalsubstansen finns i olika delar av kroppen, däribland i tarmen.

L-Theanine är en aminosyra som bland annat finns i grönt te. L-Theanine har en liknande kemisk struktur som GABA och därmed också en liknande effekt. L-Theanine sägs vara avslappnande och lugnande utan att verka dåsande. 

Liposomal GABA with L-Theanin är ett flytande tillskott som du droppar direkt i munnen med en smidig pipett.Perfekt för dig som inte gillar att svälja kapslar.

Fördelar med liposomal GABA

Att Quicksilver Scientific GABA + L-teanin är liposomalt innebär att det är flytande med skyddande mikropartiklar som intas som droppar rakt på tungan. Fördelar med det är att upptaget i kroppen båda går snabbt och blir mer effektivt än vanliga kosttillskott i tabletter och kapslar, där dessa nya brytas ned i magen inom det kan tas upp. Hos liposomala kosttillskott tas näringsämnena upp och använda där de gör mest nytta i kroppen. I GABA + L-teanin är även fosfatidylkolin tillatt, som hjälper till att effektivisera upptaget.

Ingredienser:

GABA -- 250 mg

L-Theanine -- 100 mg

Phosphatidylcholin -- 134 mg

Övriga ingredienser: Vatten, glycerin, etanol, vitamin E

Rekommenderad dosering:

Ta på tom mage, eller minst 10 minuter innan måltid. Spreja 2-4 pumpningar, 1-3 gånger dagligen vid behov in i munnen och håll kvar i munnen i 30 sekunder innan du sväljer. Använd inom 60 dagar efter att flaskan först öppnats.Doseringar per flaska: 

25 


En dosering: 

2ml (4 pumpningar)

Läs mer om GABA

Läs mer om L-Theanin

QSGA02