• Ny

Sunwarrior Vegan Omega-3

395,00 kr

Veganskt Omega-3-tillskott från alger.

Sunwarrior har skippat krill/fisk och gått direkt till källan genom växtbaserade alger som ger Omega-3 DHA + EPA. men även Omega- 6, 7 och 9. Det innehåller också viktiga polära lipider och klorofyll.

 

Marina källor som fisk och krill producerar inte omega-3-fettsyrorna, utan ackumulerar det i sin fettvävnad från de alger som de konsumerar.

 

Alger är hållbara, miljövänliga och ansvarar för hälften av jordens atmosfäriska syre. Alger är den första länken i den oceaniska livsmedelskedjan, där fotosyntes omvandlar vatten och koldioxid till en superfood och näringsrik biomassa av essentiella fettsyror, karotenoider, protein, fibrer och syre.

 

DHA och EPA Omega-3 fettsyror ger en livstid av fördelar. Gravida kvinnor rekommenderas att ta Omega-3 för att hjälpa till med sina barns syn och kognitiva utveckling. Behovet av Omega-3 stoppar inte där: när vi åldras, fortsätter DHA och EPA att erbjuda ett brett utbud av hälsofördelar.

 

DHA (Docosahexaensyra) anses vara nödvändigt för hjärnans utveckling och tillväxt eftersom det förbättrar flexibiliteten hos neuroner (nervceller) samtidigt som kommunikationen mellan neuronerna förbättras. Brist på DHA kan resultera i dålig inlärning- och koncentrationsförmåga.

 

EPA (Eikosapentaensyra) är främst känd för dess antiinflammatoriska egenskaper. EPA är även känt för sin förmåga att förbättra mental stabilitet. EPA stöder också kardiovaskulära system och immunsystemet.

  

Innehåll

 

Näringsvärde per dos 

Mängd per 2 kapslar

Totalt omega-3 fettsyror

627 mg

EPA

113 mg

DHA

500 mg

Andra Omega-3

14 mg

Omega-6

20 mg

Omega-7

36 mg

Omega-9

10 mg

Polära lipider

60 mg

Klorofyll

8 mg

 
Ingredienser: Algolja, vegansk kapsel (majsstärkelse, havsalgsextrakt, vegetabiliskt glycerin, sorbitol (från majs), renat vatten, citronolja).

  

Dosering: 2 kapslar dagligen.

  

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till en varierad kost. Det är viktigt med en balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaras mörkt och torrt i rumstemperatur, oåtkomligt för barn.

1280

Kunder som köpt denna produkt köpte också: