Womensync Collagen

259,00 kr

Slut i Lager

Kollagen är ett viktigt protein som hjälper till att hålla hud, hår, naglar, organ, ligament, tarmar – allt som är elastiskt i kroppen – återfuktat, starkt och elastiskt. När vi blir äldre blir nedbrytningen av kollagen större än nybildningen vilket gör att exempelvis huden åldras och att senor, leder och muskler kan bli mer ömma och stela.

 

Kollagen finns främst i inälvsmat som benbuljong, lever, hjärta och senor. Idag är det allt ovanligare att vi äter dessa typer av livsmedel vilket gör att många av oss får i oss väldigt små mängder eller inget kollagen alls via vår vanliga kost.

 

Womensync Collagen är ett bioaktivt kollagentillskott som består av 100 % kollagenpeptider från gräsbetande kor och är helt fri från tillsatser. “Bioaktivt” innebär att kollagenet är nedbrutet i mycket små peptider som gör det snabbare och enklare för kroppen att kunna ta upp och använda det. 

 

100 % hydrolyserat kollagen

Kollagen typ I och typ III

Från gräsbetande kor

Hög proteinhalt (90 %)

Neutral smak och doft

Fri från antibiotika eller dopingklassade ämnen

Fri från tillsatser: inget tillsatt socker, sötningsmedel eller färgämnen

Hög upplösningsförmåga i kalla och varma drycker, bakning, gröt och smoothies

 

Användning och dosering
Womensync Collagen har neutral smak och passar att använda i smoothies, gröt, chiapudding, bakning, soppor, grytor och varma eller kalla drycker. Vi rekommenderar ett intag på 1-2 matskedar per dag (2500 mg). Kollagenet blandar sig väl i alla vätskor utan att addera smak eller klumpar.

 

Övrig information

Womensync Collagen är producerad i Tyskland

Womensync Collagen är en animalisk produkt och är därmed inte vegansk eller vegetarisk

 

 

WS-COLL-300G

Kunder som köpt denna produkt köpte också: